Spaghetti bezglutenowe + sos: fasola czerwona + pomidory + oliwki + cebula.
Pasta słonecznikowa + warzywa + chleb żytni na zakwasie.
Szparagi + ryżowiec z wędzonym tofu + pomidor z zielenina.
To co widać :) Dużo składników na jednym talerzu.
Połączenie niemiecko-polskie. Bigos + kartoffelsalat.
...podczas, którego nasi włoscy współlokatorzy narobili pierogów ruskich we włoskim wydaniu...
... ale my wykorzystując ich ciasto i nadzienie wegańskie (specjalnie dla nas zrobione) musieliśmy pomoc im w lepieniu. Nasze kształty wygrały :)
Zaliczyliśmy także targ staroci...
...gdzie zakupiliśmy takie oto cacka (szafka 5 Euro, miska 4 Euro).
Przepraszamy wszystkich za mało entuzjastyczny ton wpisu, ale coś nam ten wyjazd nie służy i Didolowi także, gdyż od miesiąca nie ma ochoty na nic i ciężko go rozweselić.
Widzicie ten smutek w oczach? :(
Spaghetti z fasolą najbardziej mi się podoba ;) No i tymi pierogami też bym nie pogardziła ;)
OdpowiedzUsuńSpaghetti z fasolą najbardziej mi się podoba ;) No i tymi pierogami też bym nie pogardziła ;)
OdpowiedzUsuńPierogi dobre na wszystko :)
UsuńTrzymajcie się kochani, blog uwielbiam!!
OdpowiedzUsuńDziękujemy! Damy radę :)
Usuń