10.04.2014

Pieczeń soczewicowa nie jedno ma oblicze


W poprzednim poście pisaliśmy o pieczeni soczewicowej oraz o tym ileż może mieć ona zastosowań. Jako dowód prezentujemy jej wersję obiadową w postaci przysmażonego na patelni sznycla z chrupiącą skórką w towarzystwie smażonych ziemniaków i surówki z marchewki.

4 komentarze:

  1. Pędzę do Was na jedzenie! :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zapraszamy! Choć do Burgundii to pewnie trochę kilometrów masz :) A tak na marginesie, to pieczeń obróciliśmy w trzy dni i jeszcze byśmy zjedli odrobinkę :)

      Usuń
  2. ooo Panie. wygląda baśniowo; przepysznie!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Faktycznie było przepyszne :) Mieliśmy 3-dniową soczewicową fiestę :)

      Usuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...